Uw toonaangevende verkooppartner in internationale handel
Vergroot uw marktaandeel en concurrentiekracht in meer dan 40 landen met onze branche-specifieke verkoopteams en strategische samenwerking.
Uluslararası ticaret için lider satış partneriniz
----
 • bosch-logo
 • zorlu-logo
 • dell-logo
 • marriott-logo
 • kraft-logo
"Waarom Crosstrader?
Strategische toegang, op maat gemaakte oplossingen, ondersteuning van begin tot eind en innovatieve benaderingen: De vier hoofdpijlers van ons bedrijfsmodel zijn ontworpen om u te helpen uw wereldwijde doelen te bereiken.
 
 • global-reach-logo Wereldwijd Bereik Netwerk in meer dan 40 Landen
 • tailor-made-strategies-logo Aangepaste Strategieën Branchespecifieke Oplossingen
 • end-to-end-support-logo Ondersteuning van Begin tot Eind Uitgebreide Consultancy
 • innovation-logo Innovatieve Benaderingen Toename in Concurrentievermogen
Uitgebreid Wereldwijd Netwerk: Toegang in Meer dan 40 Landen
Met onze vertegenwoordigingen in meer dan 40 landen wereldwijd, bieden wij uitgebreide verkoop- en marketingoplossingen voor elke sector. Wij zorgen ervoor dat onze klanten effectief deelnemen aan de wereldmarkt.
Op Maat Gemaakte Verkoop- en Marketingstrategieën
We ontwikkelen op maat gemaakte strategieën die aansluiten bij de behoeften van elke klant. Door de kenmerken van uw sector en de dynamiek van uw doelmarkt te begrijpen, zorgen wij voor effectieve resultaten.
Van Begin tot Eind Consultancy en Ondersteuning
We vergemakkelijken uw export- en importprocessen met volledige consultancy en ondersteuning, waardoor uw bedrijfsprocessen worden gestroomlijnd en uw efficiëntie wordt verhoogd.
Vergroot Uw Marktdeel en Concurrentievermogen
Om u een concurrentievoordeel op de wereldmarkt te bieden, presenteren we innovatieve benaderingen om uw marktaandeel te vergroten en uw concurrentievermogen te versterken.
Sectoren Waarin Wij Actief Zijn
Van landbouw tot technologie, textiel tot hout, wij bieden diensten in een breed scala met sectorspecifieke expertise en op maat gemaakte oplossingen.
 • Automotive en Reserveonderdelen Innovatieve voertuigen en kwalitatieve reserveonderdelen.
 • Elektronica en Technologie Hoogtechnologische producten en moderne elektronische oplossingen.
 • Voeding en Landbouw Voedzame, duurzame landbouwproducten en gezonde voedingsopties.
 • Machines en Uitrusting Geavanceerde machines en apparatuur voor industriële efficiëntie.
 • Textiel en Kleding Textielproducten en kleding die mode en kwaliteit combineren.
 • IJzer en Staal Duurzame en kwalitatief hoogwaardige ijzer- en staalproducten.
 • Chemicaliën Verschillende chemische oplossingen voor industriële en consumentenbehoeften.
 • Hout en Bosbouw Duurzame bosproducten en kwalitatief houtmateriaal.
Hoe Beginnen We?
Stap 1
Behoefteanalyse
We bepalen een verkoopstrategie die past bij uw doelen. We onderzoeken uw producten en uw doelmarkt.
Stap 2
Teamopbouw
Dankzij ons AI-ondersteunde matchingssysteem regelen we ontmoetingen met verkoopprofessionals die branche-specifieke ervaring hebben. We nemen snel aan via ons trainings- en integratieproces.
Stap 3
Prestatiemonitoring en Rapportage
Met onze maandelijkse evaluatievergaderingen en gedetailleerde prestatierapporten bieden we continue feedback en verbeteren we processen.
Succesverhalen
We hebben succesverhalen gecreëerd in de wereldwijde verkoopreis van meer dan 100 lokale producenten.
Over Ons
Crosstrader werkt samen met meer dan 5.000 elite en ervaren verkoopprofessionals in meer dan 40 landen en biedt unieke oplossingen voor producenten om de wereldmarkt te betreden. Met ons innovatieve bedrijfsmodel en ons uitgebreide talentnetwerk streven we ernaar de verkoopprocessen van producenten te vereenvoudigen en te versterken.

Onze Missie
Als Crosstrader is ons fundamentele doel om het succes van onze klanten in de internationale handel te waarborgen. Met end-to-end oplossingen in meer dan 40 landen, bedienen we een breed scala aan sectoren, van automotive tot technologie, en van voedsel tot textiel en kleding. Onze op maat gemaakte verkoop- en marketingstrategieën richten zich direct op sectorale behoeften, waardoor onze klanten een concurrentievoordeel kunnen behalen op de wereldmarkt.

Onze Visie
De toekomst van de handelswereld vormgeven en een leider zijn in de voortdurend evoluerende wereldmarkten. In lijn met deze visie helpen we onze klanten grenzen te overschrijden met onze innovatieve strategieën en uitgebreide netwerk. We streven ernaar duurzame en effectieve oplossingen te bieden die zijn afgestemd op de unieke behoeften van elke klant in elke sector. • 40+ Actieve Landen
 • 100+ Zakelijke Partners
 • 250M+ USD Handelsvolume
 • 98% Tevredenheid
Voor ons gratis consultatiegesprek
Veelgestelde Vragen
Welke diensten biedt u aan als Crosstrader?
Als Crosstrader bieden wij internationaal handelsadvies, op maat gemaakte verkoop- en marketingstrategieën, end-to-end ondersteuning en sectorspecifieke oplossingen in meer dan 40 landen. Ons doel is om het succes van onze klanten op de wereldmarkt te waarborgen.
Aan welke sectoren levert u diensten?
We bieden diensten aan een breed scala van sectoren, van automotive tot elektronica en technologie, en van voeding en landbouw tot textiel en kleding. We ontwikkelen op maat gemaakte oplossingen afgestemd op de specifieke behoeften van elke sector.
In welke fasen van internationale handel biedt u ondersteuning?
We bieden ondersteuning in elke fase van de internationale handel, van productselectie tot marktonderzoek, van de ontwikkeling van verkoopstrategieën tot logistiek en douaneprocedures..
Welke soorten strategieën ontwikkelt u om een concurrentievoordeel te behalen op de wereldmarkt?
We ontwikkelen gepersonaliseerde strategieën op basis van de unieke behoeften van elke klant. Met behulp van gegevens zoals markttrends, klantendemografie en concurrentieanalyse versterken we de positie van onze klanten op de markt.
Hoe verloopt het proces voor nieuwe klanten die willen samenwerken?
Voor nieuwe klanten beginnen we met een gedetailleerde bespreking om hun behoeften en doelstellingen te begrijpen. Vervolgens ontwikkelen we een bedrijfsplan en strategie specifiek voor hun sector en doelmarkt. Hierna werken we stap voor stap samen om het plan te implementeren.